UUTISKIRJEET KOULUILLE

Jäteneuvonta

Lakeuden Etappi Oy:lle kuuluvat kuntien lakisääteiset jäteneuvontatehtävät. Etapin jäteneuvonta opastaa kestävässä kuluttamisessa, jätteen määrän vähentämisessä sekä jätteiden lajittelussa. Etappi tarjoaa maksutta jäteneuvontaa monenlaisille ryhmille. Neuvontatilaisuuksia järjestetään vähintään 10 hengen ryhmille.

päiväkoteihin ja kouluihin 

Etapin alueen jäteneuvontaa päiväkodeissa ja kouluissa tekee jäteyhtiön kouluttama yhteistyöverkosto. Neuvontaverkosto koostuu 4H-yhdistyksistä ja muista tahoista. Kouluissa jäteneuvonta painottuu 3.-4. ja 7. luokkien ympäristökasvatukseen.

Ota yhteyttä suoraan paikalliseen neuvojaan tai Etapin asiakaspalveluun ja sovi tilaisuuden järjestämisestä.

Aikuisryhmille

Muut ryhmät tai erilaiset porukat voivat myös tilata Etapista maksutonta jäteneuvontaa aikuisille. Kerää 10 henkilön porukka koolle niin tulemme opastamaan teitä jätteiden lajitteluun liittyvissä kysymyksissä! Sovitaan yhdessä sopiva ajankohta.

Lisätietoja voit kysyä Etapin asiakaspalvelusta.

vieraile Etapissa!

Toivotamme ryhmät tervetulleiksi tutustumaan Etapin jätehuoltokeskukseen Ilmajoelle. Vierailuun sisältyy yhtiön perusesittely sekä kierros alueella. Myös kuntien jäteasemille ryhmät voivat tulla tutustumaan, ohjattu tutustuminen sovitaan etukäteen ja järjestetään turvallisuussyistä jäteaseman aukioloaikojen ulkopuolella.

 Lisätiedot ja vierailujen sopiminen asiakaspalvelusta.

Etappi-info kouluille elokuu 2019

Etappi-info kouluille tammikuu 2019