TÄYTTÄKÄÄ JÄTEPASSI JA OLETTE KIERRÄTYSSANKAREITA!

Lakeuden Etappi järjesti alueensa (Alavus, Ilmajoki, Kihniö, Kuortane, Kurikka, Lapua, Seinäjoki ja Ähtäri) 4. -luokkalaisille Kierrätyssankarit-kampanjan 11.3–30.4.2019. Kampanjassa täytettiin jätepassia, joka sisältää 9 hauskaa tehtävää, joiden avulla oppilaat tutustuvat monipuolisesti jätteiden lajitteluun ja lähialueen keräyspisteisiin. 

Kierrätyssankarit-kampanjaan osallistutaan koululuokittain. Kun luokka on suorittanut vähintään 7 jätepassin tehtävää, passin tehtävät palautetaan sähköisen lomakkeen kautta. Opettaja saa itse vapaasti valita kuinka passin tehtävät käytännössä luokassa toteutetaan. 
Kaikki osallistujat saavat pienen yllätyksen!

Pääpalkintona oli luokkaretki Westenergyn jätevoimalaan, jossa roskapusseista tehdään energiaa! Pääpalkinto arvottiin kaikkien osallistuneiden luokkien kesken ja tänä vuonna arpaonni suosi Lapuan Keskuskoulun 4 A -luokkaa!

Jatkossakin kisa suunnataan neljänsille luokille. Yhdysluokat, kuten 3-4. luokat, voivat osallistua myös.

Lisätieto kampanjasta voit kysellä Etapin ympäristökouluttajalta:

Oona Ollila
oona.ollila@etappi.com
040 641 5668