verkkosivuston evästeet

Lakeuden Etapin verkkosivuilla käytetään evästeitä kävijätilastointia ja käyttäjien tekemien valintojen tallentamista varten.

Lakeuden Etappi Oy seuraa verkkosivujensa www.etappi.com -kävijämääriä ja käyttötapoja Google Analyticsin avulla. Evästeiden avulla kerätään tietoja esim. sivuston kävijämäärästä, käytetystä selaimesta, käytettävistä sivustoista ja toiminnoista.

Evästeitä käytetään myös www.etappi.com -verkkosivujen käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeisiin tallennetaan esim. tieto käyttäjän tekemästä kielivalinnasta ja halutessaan käyttäjä voi tallentaa evästeeseen sivuston käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Evästeet ovat tiedostoja, joita käytetään käyttäjän verkkoselaimella tekemien valintojen tietojen säilyttämiseksi. Evästeet sisältävät nimettömän, numeerisen tunnisteen jonka avulla sitä voidaan hyödyntää edellä kerrottuihin tarkoituksiin.

Käyttäjä voi halutessaan poistaa selaimen tallentamat evästeet selaimen asetuksista. Jos evästeiden käyttö estetään, eivät kaikki verkkosivujen ominaisuudet välttämättä toimi parhallaa mahdollisella tavalla, mutta se ei kuitekaan estä palveluiden käyttöä.

Alla linkit ohjeisiin evästeiden poistosta eri selainten osalta:
Internet Explorer
Firefox 
Chrome 
Safari