Palvelut avainasiakkaille

Julkiset kiinteistöt

Lakeuden Etapin asiakaspalvelu auttaa ja neuvoo myös suuria jätteentuottajia, kuten julkisia laitoksia kaikissa jätehuoltoon liittyvissä asioissa.
Etapin asiakaspalvelu on asiakkaan tukena niin päivittäisessä jäteneuvonnassa kuin jätehuollon pitkäaikaisessa kehittämisessäkin.

SÄÄSTÖÄ LAJITTELULLA!

Hyvin hoidetusta jätehuollosta on toiminnalle hyötyä. Jätteen vähentäminen ja toimiva jätehuolto viestivät organisaation vastuullisuudesta ja luovat myönteistä kuvaa. Jätemääriä vähentämällä ja kierrätystä lisäämällä voi myös säästää jätehuollon kustannuksissa.

JÄTEHUOLLON KOKONAISPALVELU

Etappi tarjoaa asiakkailleen jätehuollon kokonaispalvelua räätälöitynä asiakkaan omaan tarpeeseen. Ota yhteyttä, niin Etappi tekee jätehuoltokartoituksen eli jätehuollon nykytilan selvityksen ja kehittämisehdotuksen sen perusteella.

Etapin kautta asiakas saa käyttöönsä web-raportointipalvelun, jonka kautta voi seurata jätehuollon palveluja ja kustannuksia reaaliaikaisesti.

konsultointi ja KOULUTUS

Etappi järjestää tilauksesta koulutustilaisuuksia julkishallinnolle ja oppilaitoksille. Tilaisuudet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja tilaisuuksissa käsitellään yhdessä tilaajan kanssa sovittuja kokonaisuuksia. Koulutuksista vastaa ammattitaitoinen henkilökunta. Hinta 75 €/h + alv.

Tiedot maksuttomasta jäteneuvonnasta täällä (esim. yhtiön perusesittelyn sisältävät vierailut jätehuoltokeskukseen).

Kiinteistön jätehuolto kuntoon

Jokaisella kiinteistöllä tulee olla siellä syntyville jätteille jäteastiat, jotka tyhjennetään Lakeuden jätelautakunnan jätehuoltomääräysten mukaisesti. Poltettavan jätteen jäteastiaan ei saa laittaa kierrätettäviä jätteitä tai vaarallisia jätteitä vaan niiden jätehuolto tulee järjestää erikseen.

Jätteitä on noudettava kiinteistöltä jätehuoltomääräysten mukaisesti ja niin usein, että kertyvät jätteet sopivat jäteastioihin, ja jäteastiat voidaan aina sulkea, ja että jäteastia ei ylitä painoltaan asetettuja enimmäispainoja.

Lajitteluvelvoitteet ja tyhjennysvälit määritellään jätehuoltomääräyksissä.

Lisätietoja:

asiakaspalvelu puh. 06 421 4900
asiakaspalvelu@etappi.com