Siirtokirja asumisessa syntyvien lietteiden toimittamiseksi jätehuoltokeskukseen.

Lietteen siirtoasiakirja

Jos PDF-tiedoston tulostamisessa on ongelmia, kannattaa toimia seuraavan ohjeen mukaisesti:

Kaikki internet-selaimet eivät välttämättä tue täydennettävien pdf-tiedostojen käyttöä, joten varmimmin pdf-lomakkeita voi käyttää ilmaisella Adobe Reader -ohjelmistolla. Tarvittaessa ko. ohjelmiston voi ladata koneelleen täältä: http://www.adobe.com/fi/products/reader.html.

Ohjeet lomakkeen käsittelyyn Adobe Reader -ohjelmistoa käyttäen:
– Tallenna alla oleva tiedosto koneellesi (hiiren oikean napin painallus -> Tallenna kohde nimellä).
– Avaa Adobe Reader.
– Avaa lomake tallennuskohteesta valitsemalla Tiedosto -> Avaa.

Täyttäkää oheinen siirtokirja ja lähettäkää se joko sähköpostitse tai tulostakaa se ja postittakaa Etappiin, postitusosoite löytyy sivun alareunasta. Sähköpostitse lähetettäessä vastaanottajan osoite, liitetiedosto, jne. täydentyvät lähetettävälle sähköpostille automaattisesti kun painatte lomakkeen Lähetä-painiketta. Siirtokirjat on toimitettava viimeistään seuraavan kuun 5. päivä tyhjätyistä kiinteistöistä.