Jos PDF-tiedoston tulostamisessa on ongelmia, kannattaa toimia seuraavan ohjeen mukaisesti:

Kaikki internet-selaimet eivät välttämättä tue täydennettävien pdf-tiedostojen käyttöä, joten varmimmin pdf-lomakkeita voi käyttää ilmaisella Adobe Reader -ohjelmistolla. Tarvittaessa ko. ohjelmiston voi ladata koneelleen täältä: http://www.adobe.com/fi/products/reader.html.

Ohjeet lomakkeen käsittelyyn Adobe Reader -ohjelmistoa käyttäen:
– Tallenna alla oleva tiedosto koneellesi (hiiren oikean napin painallus -> Tallenna kohde nimellä).
– Avaa Adobe Reader.
– Avaa lomake tallennuskohteesta valitsemalla Tiedosto -> Avaa.

Kaupallinen asiakirja

Kaupallista asiakirjaa käytetään ainoastaan sivutuoteasetuksen luokkaan 3 kuuluvaa ainesta biokaasulaitokselle toimitettaessa.Täyttäkää oheinen kaupallinen asiakirja, tulostakaa se kolmena kappaleena. Yksi kappale toimitetaan jätteen toimittamisen yhteydessä biokaasulaitoksen valvomoon, yksi kappale jää lähettäjälle ja yksi kuljetusyritykselle.