Jouluviikolle normaalisti osuvat jäteastioiden tyhjennykset tullaan tekemään pääsääntöisesti etukäteen. Alkuvuoden pyhien tyhjennyksiä tehdään jälkikäteen.

Joulun ja vuodenvaihteen pyhät muuttavat jäteastioiden tyhjennyksiä

Joulukuun ja vuodenvaihteen aikana arkipäiville osuvat pyhät muuttavat jonkun verran jäteastioiden tyhjennyspäiviä. Kaikkina pyhäpäivinä ei tehdä jätekuljetuksia, vain tapaninpäivänä. Jäteastiat eivät kuitenkaan jää tyhjentämättä, vaan jätekuljettajat tekevät urakalla töitä ennen pyhiä ja niiden jälkeen saadakseen kaikki pyhäpäiville osuvat jäteastiat tyhjennettyä.

Jouluviikolle normaalisti osuvat jäteastioiden tyhjennykset tullaan tekemään pääsääntöisesti etukäteen alkaen 19. päivänä perjantaina, niin että kaikki sillä viikolla tyhjennysvuorossa olevat jäteastiat on tyhjennetty 29.12. mennessä.  Tyhjennyspäivä voi muuttua pyhäjärjestelyjen takia niiltäkin asiakkailta, joiden normaali astiantyhjennyspäivä ei osu pyhäpäivälle.

Uudenvuodenpäivänä 1.1. ja loppiaisena 6.1. jäteastioita ei tyhjennetä, vaan tälle päivälle normaalisti osuvat tyhjennykset hoidetaan jälkikäteen.

Lakeuden Etapin jäteasemat ja toimisto ovat suljettuina joulun pyhäpäivinä.

 Lisätietoja: Lakeuden Etappi Oy, asiakaspalvelu 06-421 4900